Slovenský softvér Trialexa pomáha podnikateľom spravovať autoservisy

Ak ste doteraz ako majiteľ autoservisu bojovali s komplikovaným programom, online softvér Trialexa zmení vaše podnikanie. Softvér máte stále so sebou. Správu autoservisu tak zvládnete aj z dovolenky. K informáciám sa dostanete z akéhokoľvek zariadenia - stačí sa prihlásiť.
 

Manažujte autoservis zo zahraničia

Trialexa nie je softvér, ktorý je potrebné inštalovať do počítača a pravidelne aktualizovať. Je to kompletný online systém pre autoservis. Po registrácii sa stačí prihlásiť cez prehliadač. Systém Trialexa tak máte stále so sebou. K dispozícii máte niekoľko modulov. Moduly zákazníci, vozidlá, zákazky, sklad pneumatík, pracovné úkony a mnoho ďalších viete sprístupňovať svojim zamestnancom podľa toho, za čo sú v servise zodpovední.
 

Funkcie softvéru Trialexa

Trialexa ponúka množstvo funkcií. Zvládnete s ňou celú správu autoservisu od evidencie Vašich zákazníkov až po naskladnené pneumatiky. 
 
  • Modul zákazníci je určený na spravovanie údajov Vašich zákazníkov. 
  • Modul vozidlo slúži na evidovanie vozidiel ku konkrétnym zákazníkom. Vďaka modulu dostanete prehľad aj o výmene oleja, ktorá je pri každej príležitosti evidovaná spolu s dátumom výmeny. O končiacej STK, EK a o potrebnej výmene oleja dostanete včas vizuálne upozornenie.
  • Modul zákazky vám uľahčí vytváranie, editovanie úkonov.  Majte vo svojich zákazkách vždy prehľad.
  • Modul sklad Vám ponúka možnosť rozdeľovania pneumatík do regálov a boxov.
  • Modul faktúry obsahuje zoznam, kde Vám bude jasné, či faktúra je uhradená, neuhradená, prípadne ako dlho je daná faktúra po dobe splatnosti. Odosielanie faktúr zákazníkom prebieha priamo z nášho systému, kde môžete pridať aj Váš vlastný krátky text. Dvoma kliknutiami vytvoríte k faktúre aj príjmový doklad.
  • Modul zdviháky prináša prehľad a možnosť dlhodobého plánovania práce na konkrétnom zdviháku. Jednoducho si viete na konkrétny zdvihák priradiť a naplánovať zákazky tak, aby sa navzájom neprekrývali.
 
Trialexa vám umožní viesť kompletné skladové hospodárstvo. Súčasťou systému je aj pracovný kalendár, vďaka ktorému organizácia Vašich služieb a ďalších udalostí bude ľahká a zrozumiteľná. Ak by vám v systéme niečo chýbalo, vývojári vám to zadarmo naprogramujú. Systém Trialexa sa tak flexibilne prispôsobí vašim požiadavkám.
 
Ako jediný softvér ponúka aj rezervačný systém ktorý viete jednoducho implementovať priamo na váš web.
 
Trialexa dokáže do vášho servisu priniesť nových zákazníkov a zviditeľniť sa. Práve modul "Oprav ma" má za úlohu osloviť nových zákazníkov vo vašej blízkosti. Funguje to jednoducho. Zákazník zadá dopyt v danej lokalite a vy potom dostanete upozornenie. Stačí odpovedať cenovou ponukou a zákazník bude váš.
 
Vlastníte autoservis a neustále bojujete s komplikovanou evidenciou a papierovačkami, ktoré vám berú radosť z podnikania a opravy áut? Softvér pre autoservisy Trialexa, ktorý by ste mali vyskúšať. Objavte možnosti systému Trialexa.