Prestížne ocenenie od JLM Lubricants 2023

Spoločnosť AWD Auto získala prestížne ocenenie

Na podujatí JLM Lubricants 2023 Awards' sa zúčastnili distribútori a zákazníci od Austrálie po Palestínu, Slovensko, Portugalsko, Holandsko a Spojené kráľovstvo, ktorí súťažili so svojimi kolegami o trofej.

Tento rok bolo vo svetle reflektorov 17 ocenení vrátane: Vynikajúci obchodník, Najlepší vystavovateľ, Nováčik roka, Spoločný rast, Superstar sociálnych médií a Najlepší predaj. Ocenenie Najlepší vystavovateľ na veľtrhu získala spoločnosť AWD Auto, Slovensko, ako uznanie za úsilie a odborné znalosti, ktoré sústavne vynakladajú na vynikajúcu prezentáciu na veľtrhu.

Gilbert Groot, generálny riaditeľ a zakladateľ spoločnosti JLM Lubricants, k oceneniu povedal: "Pri udeľovaní týchto ocenení sa v prvom rade zameriavame na distribútorov a zákazníkov, ktorí pre spoločnosť JLM Lubricants urobili niečo navyše; ich odhodlanie a výsledky sú pre všetkých jasné. Má to mnoho podôb, od budovania víťazného programu sociálnych médií až po investovanie významných zdrojov do rozvoja ich podnikania. Preto ma teší, že spoločnosť AWD Auto získala prestížne ocenenie Najlepší veľtržný ambasádor. Mnohí naši distribútori využívajú silu obchodných výstav na propagáciu mazív JLM, a to s veľkým úspechom. Tím spoločnosti AWD Auto však neustále robí niečo navyše a prekračuje hranice vďaka vynikajúcemu brandingu a prezentáciám, ktoré priťahujú davy. Majú víťazný prístup! Aj keď je pre náš hodnotiaci tím náročné dospieť ku konečnému zoznamu víťazov pred vygravírovaním trofejí, každý člen tímu sa zhodol na tom, že toto ocenenie môže získať len tím AWD Auto."

"Rok 2023 bol pre spoločnosť JLM Lubricants neuveriteľným rokom," pokračoval Gilbert. "Spustili sme celosvetovú kampaň Friends of JLM a dosiahli sme rekordný predaj, ktorý o niečo prekonal pôvodné prognózy. Teraz spolupracujeme s uznávanými a vysoko rešpektovanými odborníkmi z odvetvia na vytvorení globálneho programu technického vzdelávania, ktorý ďaleko prekoná všetko, čo sme doteraz dosiahli. Takže je naozaj čerešničkou na torte uzavrieť rok 2023 týmito oceneniami a ja blahoželám spoločnosti AWD Auto a vlastne všetkým víťazom."

 

NAJLEPŠí VYSTAVOATEĽ2    NAJLEPŠí VYSTAVOATEĽ3

NAJLEPŠí VYSTAVOATEĽ4