JLM na GAFA CarFest 3

Vynikajúca akcia pre milovníkov áut a JLM Aditíva ako hlavný partner!
 
 JLM-gafa-car-fest-team
 
Dňa 9. júna 2024 sa konal tretí ročník Gafa CarFest, podujatia, ktoré už tradične priťahuje množstvo automobilových nadšencov. Tento rok sme sa ako spoločnosť JLM Aditíva zúčastnili na ňom aj my a to ako hlavný partner. S potešením môžeme povedať, že akcia bola úspešná vo všetkých smeroch, s perfektnou atmosférou a množstvom návštevníkov.
 
Perfektná atmosféra
Gafa Fest 3 sa od začiatku vyznačoval jedinečnou atmosférou. Areál festivalu bol starostlivo pripravený na príchod tisícok návštevníkov, ktorí sa tešili na deň plný automobilových zážitkov. Vzduchom sa šíril entuziazmus a nadšenie, čo vytvorilo ideálne prostredie pre všetkých zúčastnených.
 
Obrovská účasť návštevníkov
Tohtoročný ročník zaznamenal rekordnú účasť, viac ako 13 500 návštevníkov. Tisíce milovníkov áut sa zišli, aby sa zúčastnili tejto výnimočnej akcie. Prítomnosť návštevníkov zo všetkých kútov Slovenska a aj zo zahraničia podčiarkla dôležitosť a atraktivitu. Táto masívna účasť potvrdila, že Gafa CarFest 3 je jednou z mega udalostí.
 
jlm-auta-gafa-fest
 
Úžasné automobily
Jedným z hlavných lákadiel Gafa CarFest boli samozrejme vystavené automobily. Návštevníci mali možnosť obdivovať širokú škálu vozidiel - luxusné a športové autá, ktoré bežne neuvidíš na ceste, pútali pozornosť už z diaľky. Pri modeloch ako Ferrari SF90 Stradale, Chevrolet Camaro, Dodge Challenger R/T, Mustang GT 2006 sa zastavovali nielen dospelí. Aj deti si obzerali superšportiaky a mohli si porovnať reálne modely s ich hračkárskymi autami.
 
Naše hlavné partnerstvo
Ako hlavní partneri Gafa CarFest3 sme, JLM Aditíva, hrdo predstavili naše produkty širokej verejnosti. Náš stánok bol neustále obklopený zvedavými návštevníkmi, ktorí mali možnosť bližšie sa oboznámiť s našimi inovatívnymi riešeniami pre automobilový priemysel.
 
JLM-gafa-fest 
 
Aktivity a súťaže
Pre návštevníkov bolo pripravené množstvo zaujímavých aktivít a súťaží. My a verím, že aj mnohí ďalší si to užili na Drift Taxi. Do súťaže Oceľová ruka sa zapojil aj člen nášho tímu Tomáš Antol. A súťaže s hodnotnými cenami ešte viac podnietili nadšenie a zapojenie návštevníkov.
 
Čo dodať na záver
Gafa Fest 3 sa stal nezabudnuteľným zážitkom pre všetkých zúčastnených. Perfektná atmosféra, vysoká účasť návštevníkov a množstvo atraktívnych aktivít urobili z tohto ročníka výnimočné podujatie. Sme hrdí, že sme ako hlavní partneri mohli prispieť k úspechu tejto akcie.
Ďakujeme spoločnosti Gafa za kvalitnú prípravu a organizáciu a aj všetkým, ktorí sa zúčastnili, a tešíme sa na ďalší ročník Gafa CarFestu, kde opäť radi predstavíme naše inovácie a stretneme sa s milovníkmi áut.
 
FB_cover_gcf3