O výrobcovi JLM

Spoločnosť JLM dodáva po celom svete vysoko kvalitné oleje a aditíva. Našou prioritou je vyvíjať a vyrábať produkty podľa požiadaviek profesionálnych automechanikov, ktorí pracujú v neustále technologicky rastúcom prostredí. Spoločnosť sa nachádza v Holandsku s pobočkou v Nemecku. Produkty JLM sú exportované po celom svete sieťou našich distribútorov, ktorá veľmi rýchlo rastie.
 
Automechanici majú radi naše produkty, pretože ako sa vyjadrujú, fungujú presne tak, ako sľubujú. Pre veľkoobchodných spoločníkov to znamená, že môžu produkty JLM ponúkať so 100% istotou. JLM je lídrom v oblasti čistenia DPF a náplní pre regeneráciu DPF filtrov.  Automechanikom ponúkame dodatočné školenia ohľadom použitia našich produktov. Napríklad vďaka profesionálnej sade na čistenie DPF filtra, už nemusí byť filter demontovaný a zaslaný na čistenie do špecializovanej dielne, čím sa šetrí čas a financie. A u nás v JLM je kvalita nadovšetko.
 
Inovácia je srdcom nášho poslania a naším cieľom je stať sa dôveryhodným dodávateľom číslo 1 na veľkoobchodnom trhu. Napríklad spoločnosť JLM ako prvá získala certifikát nezávislej certifikačnej spoločnosti TUV v Nemecku pre produkt na ochranu ventilov Valve saver fluidNáš DPF čistič obsahuje Cér a Platinu, ktoré znižujú teplotu, pri ktorej dochádza k úplnému  vypáleniu sadzí vo filtri pevných častíc. 
 
Nedávno sme spustili vyvoj aditíva na čistenie benzínových filtrov pevných častíc. Stali sme sa tak prvými na svete vo vývoji GPG čističa. Uvedomujeme si, že trh s benzínovými filtrami častíc bude masívne rásť v priebehu niekoľkých rokov.
 
Náš plno syntetický olej, JLM Advance, je dodávaný a plnený spoločnosťou, ktorá plní oleje pre najväčšie spoločnosti na svete. Olej je aditivovaný podľa zodpovedajúcich štandardov výrobcov OEM. Produkty JLM sa radia medzi najlepšie vo svojej triede, vyrobené podľa požiadaviek odborníkov z praxe. Laboratórne testovaným, vysokokvalitným produktom môžete s istotou vždy dôverovať.