Vyriešený problém s DPF - skúsenosti

Použitie prísady na čistenie filtra pevných častíc JLM DPF Cleaner sa znížili prestoje kvôli poruche filtra DPF.
 
 
Po vyskúšaní a používaní prísady na čistenie filtra pevných častíc JLM DPF Cleaner v rôznych ťažkých nákladných vozidlách vrátane štyroch ťahačov Freightliner s motorom C9 CAT, Mercedes-Daimler MBE 400, nákladných autách Mitsubishi Fuso Canter, dodávkach Nissan Atlas a Isuzu 4HK1, spoločnosť Taranaki Tuning Specialists informovala o nasledujúcich pozitívnych výsledkoch.
 
Ťahač Freightliner C9 CAT a Mercedes-Daimler MBE400 boli dovezené na Nový Zéland zo Spojených štátov jedným zo zákazníkov firmy Taranaki Tuning Specialists. Krátko po ich príchode do Nového Zélandu vozidlá začali mať problémy so svojimi filtrami pevných častíc (DPF), ktoré sa začali upchávať. Vozidlá museli podstúpiť nútenú regeneráciu. Výsledkom boli mesačné náklady vo výške 3.500 USD v dôsledku prestojov vozidiel a návštevy servisu. V jednom konkrétnom mesiaci náklady na opravu upchatého filtra DPF stáli zákazníka 6000 dolárov.
 
JLM DPF Cleaner ako preventívny program údržby
Zákazník požiadal firmu Tuning Specialists, aby odstránili filtre častíc a tak vyriešili prestoje a náklady na opravu. Zákaznika sa ale podarilo presvedčiť, aby ešte predtým vyskúšal prípravok JLM Diesel Particulate Filter Cleaner. " Spravili sme to, že sme pridali 3 balenia 375 ml prísady na čistenie filtra pevných častíc do 200 litrov nádrže v  každom náklaďáku," vysvetľuje Shane.
 
Potom sme poslali každý nákladný automobil na 80 kilometrov dlhú jazdu a výsledok bol impozantný. Akonáhle sme začali používať prísadu JLM, ani jeden z nákladných vozidiel nemal problem s DPF filtrom a nebolo nutné postupovať nútenú regeneráciu filtra v servise. Po tejto skúsenosti používa spoločnosť prísadu na čistenie filtra pevných častíc JLM DPF Cleaner v celom vozovom parku v rámci preventívnej údržby.
 
Vyriešené problémy s DPF v automobiloch Mitsubishi, Nissan a Isuzu
Spoločnost Tuning Specialists tiež úspešne použila prísadu na čistenie filtra pevných častíc JLM DPF Cleaner v dodávkach Mitsubishi Fuso Canter, Nissan Atlas a Isuzu 4HK1. "Predtým, bez ohľadu na to, či auto absolvovalo krátke trasy, alebo dlhšie trasy na diaľnici, riadiaca jednotka motora Isuzu vyžadovala nútenú regeneráciu každých 350 kilometrov," povedal Shane.
 
 
"Po pridaní dvoch fliaš prísady JLM DPF Cleaner do nádrže s naftou  problém jednoducho zmizol. To isté sme spravili aj v ďalších vozidlách a všetci naši zákazníci boli spokojní s výsledkami, ktoré určite hovoria samy za seba. "