AUTOSALON BRATISLAVA 2023

Výstava: AUTOSALON BRATISLAVA 2023
Termín konania: 20. 4 – 23. 4. 2023 INCHEBA
 
Premiéra značky JLM Aditiva na Autosalone Bratislava 2023 mala mimoriadny úspech. Počas štyroch dní bol návštevníkom predstavený nový katalóg produktov a návštevníci si mohli kúpiť svoje obľúbené produkty za zvýhodnené výstavné ceny.
 
IMG_2299S
Mnohí si k nám prišli po radu! Aj dnešné moderné autá majú svoje problémy, ktoré treba riešiť. Ak sa neriešia preventívne, auto musí ísť do rúk odborníkov, čo je častokrát nákladné.
 
Prevencia, nie výmena je naším krédom.
 
A práve inovatívne aditíva, holandského výrobcu JLM Lubricans na zníženie emisií, na riešenie problémov s vstrekovačmi alebo DPF sú ideálnym riešením. Sú určené do nafty, benzínu, do oleja. Radi ich používajú automechanici aj bežní užívatelia automobilov. 
 
Svojou návštevou nás poctil Jeroen Schutz, medzinárodný predajca JLM a užili sme si výbornú atmosféru. Rozhovor s ním o Autosalone a návšteve Bratislavy nájdete na našom Instagrame a Facebooku.
 
A aký bol priebeh samotného Autosalonu 2023 v Incheba EXPO Aréne? 
Priniesol niekoľko noviniek a výbornú atmosféru. Napriek pomerne náročným výzvam, ktorými prechádza automobilový priemysel, priniesol aj niekoľko noviniek. 
 
IMG_2274S
 
Jednou z nich je dynamický elektrický hatchback MG 4 Electric. Medzi výstavné premiéry patrilo aj nové Mitsubishi ASX s najnovšími inteligentnými systémami. Za značku Nissan boli premiérovo vystavené modely Ariyas a X Trail s pohonom e-power, ktorý vyniká všestranným a dobrodružným dizajnom. Premiérovo bola na Autosalone zastúpená značka INEOS.
 
Pokiaľ máte radi Taliansko a životný štýl domácich obyvateľov  je pravdepodobné, že máte radi aj ikonický vzhľadu Fiatu 500, na Autosalone sa predstavil elektrický model v prevedení cabrio. Ďalšou novinkou bol Voyah Free, elektrické SUV vyššej triedy, od čínskej spoločnosti Dongfeng Motor Corporation.
 
IMG_2277S
 
Autosalon 2023 ja síce za nami, ale pred sebou máme ďalšie výzvy. Jednou z nich je starať sa o svoje auto, priebežne ho servisovať a vykonávať na ňom potrebnú údržbu. Produkty JLM sú kľúčové ako súčasť priebežného servisu a údržby, pretože udržiavajú vozidlo dlhšie na cestách a v dobrom stave, pričom dôležitým prínosom je aj lepšia spotreba paliva. 
 
IMG_2499S